SLIMLog
Welkom bij SLIM Personeelsbemiddeling
Home

SLIM voor het Basisonderwijs

Bent u op zoek naar een invalleerkracht of ben jij als afgestudeerde leerkracht of onderwijsassistent op zoek naar werk? SLIM Personeelsbemiddeling biedt zowel voor het schoolbestuur als de zoekende leerkracht de oplossing! Of het nu in het katholiek onderwijs, het openbaar onderwijs of het christelijk basisonderwijs is, jenaplan of een dalton school, SLIM zorgt voor de juiste leerkracht of onderwijsassistent op de juiste basisschool.

Momenteel nemen meer dan 400 scholen deel aan een samenwerking met SLIM Personeelsbemiddeling. Onze invalpool bevat ruim 4000 invallers die wij door heel Noord- en Midden-Nederland in kunnen zetten bij verschillende basisscholen. Jaarlijks worden duizenden aanvragen om in te vallen volledig opgelost. Onze core business is het regelen van vervangingen in het basisonderwijs en daarnaast nemen wij zo goed als de gehele invallersadministratie voor scholen uit handen. Eén telefoontje en wij nemen de zoektocht van u over!

Nieuws

In de vakantie zijn we gewoon bereikbaar, maar dan wel op aangepaste tijden. De aangepaste tijden vindt u bij 'Openingstijden' hier op onze website.

 

Wij gaan verhuizen!


Per 29 februari 2016 zal SLIM zich vestigen op het adres:
Paterswoldseweg 808, 9728 BM  te Groningen

Uiteraard bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op ons nieuwe kantoor.