SLIMLog
Welkom bij SLIM Personeelsbemiddeling
Schrijf je in als invaller

Hier kun je je direct inschrijven als invaller. Vul alle gegevens in (*) en druk op inschrijven.Na enkele minuten ontvang je een bevestiging op je e-mailadres. Door op de link te klikken, kun je je inschrijven voltooien.Mocht je vragen hebben of kom je er niet uit, neem dan even contact met ons op.

Voorletters*:
Roepnaam*:
Achternaam*:
Geboortedatum*:
Geslacht*:Man:
Vrouw:
Straatnaam*:
Huisnummer*:
Postcode*:
Telefoon*:
Telefoon (Extra):
Email*:
Nieuws

Studenten die nieuw zijn in het hoger onderwijs en per collegejaar 2018/2019 beginnen, krijgen niet alleen 2 jaar halvering van het collegegeld wanneer zij kiezen voor een PABO-opleiding, maar ook voor andere lerarenopleidingen. Studenten die nieuw zijn in het hoger onderwijs en per collegejaar 2018/2019 beginnen, krijgen niet alleen 2 jaar halvering van het collegegeld wanneer zij kiezen voor een PABO-opleiding, maar ook voor andere lerarenopleidingen. 
Zie de volgende link voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2017/12/07/twee-jaar-halvering-collegegeld-voor-alle-lerarenopleidingen

-----------------------------------------------------

Wil jij lesgeven en bijdragen aan het primair onderwijs, maar heb je op dit moment een ander beroep? Word zij-instromer!!

Wat heb je nodig?
> een afgeronde hbo-of wo-opleiding;
> voor het onderwijs voldoende maatschappelijke ervaring en beroepservaring;
> een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Hoe doe je dat?
Neem contact op met SLIM. Wij maken je wegwijs binnen het basisonderwijs, beschikken over verschillende vacatures en kunnen contacten voor je leggen. Wanneer duidelijk is voor welke school jij als zij-instromer aan de slag zou kunnen gaan, vraagt deze school eerst een geschiktheidsonderzoek aan. Ben je geschikt? Dan kun je direct als zij-instromer voor de klas. Naast je werk op school volg je een opleiding waarvoor je na maximaal twee jaar een bekwaamheidsonderzoek aflegt. Geslaagd? Dan ben je bevoegd leraar. 

Heb je vragen over de voorwaarden, hoe een en ander verloopt of heb je andere vragen? Neem telefonisch contact op via 050 210 35 36 en vraag naar Janneke.

---------------------------------------------------------

Dinsdag 10 oktober jl. is het regeerakkoord “vertrouwen in de toekomst” van ons nieuwe kabinet gepresenteerd. In het regeerakkoord is aangegeven dat voor het primair onderwijs de tijdelijke contracten voor invalkrachten i.v.m. vervanging wegens ziekte uitgezonderd worden van de ketenbepaling. Hierdoor zal het binnenkort (voor bijzonder onderwijs) mogelijk zijn dat vervangers zieke leerkrachten vervangen zonder dat dit meetelt voor de ketenregeling. Wij verwachten dat in de nabije toekomst deze regeling in zal gaan.

Vragen hierover? Stel ze via de e-mail [email protected] met als onderwerp ''regeerakkoord''.