SLIM voor vervangers

Invallen via SLIM
Ben je net afgestudeerd of heb je al jaren ervaring? Ben je leerkracht, onderwijsassistent of vakleerkracht gym? Wat voor werk je ook zoekt, wij staan voor je klaar! Als dé bemiddelaar voor het primair onderwijs helpt SLIM jou als vervanger aan een geschikte (inval)klus!

Wij bemiddelen voor scholen in de regio's Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. 

Op basis van jouw voorkeuren zoekt SLIM een passende invalklus, soms voor een dag, soms voor een langere periode. Je kunt ervaring opdoen, snuffelen aan verschillende soorten onderwijs en scholen en ontwikkelt je eigen stijl. Via je eigen account kun je invalklussen zelf bekijken en je hierop inschrijven, shoppen noemen we dat. Je bent in-controle, kunt je eigen agenda bijhouden en hebt overzicht. 

Op zoek naar meer vastigheid? Ook zeker geen probleem! Wij kunnen je voorstellen voor een poolfunctie of check onze vacatures.

On(der)wijs goed
Kies SLIM, goed voor het onderwijs! SLIM is geen uitzendbureau, dus geen uitzendkosten of afkoopsom. Daar doen wij niet aan, dat past niet bij SLIM. 

Bij SLIM zit je goed!
SLIM biedt naast een schat aan vervangingsklussen, een inlog in een uniek bemiddelsysteem ook aan iedere vervanger een centraal aanspreek- en informatiepunt.

Speciaal voor vervangers stelt SLIM tegen gereduceerd tarief een cursusaanbod beschikbaar via SLIMOnderwijs. Inschrijven en invallen via SLIM is vrijblijvend! SLIM zal jou bijvoorbeeld nooit belemmeren een vaste baan te kunnen accepteren door rare voorwaarden, een fee of iets dergelijks. Dat vinden wij namelijk niet zo SLIM.    

Gebruik de aanmeldknop op deze pagina om met SLIM in contact te komen, samen bespreken we de mogelijkheden en schrijven wij jou in als vervanger! 

                                                                                  
 

Iedere werkdag van 7:00 tot 18:00, op vrijdagen tot 17:00 en zondagen van 17:00-20:00 staat het SLIM-team voor je klaar!