Alle themadagen op een rij

Themadag
Sport & Beweging

V.a. € 380,- t/m € 490,-
Alle groepen
Ook ad hoc inzetbaar!

Een goede aanvulling op het huidige bewegingsonderwijs is een themadag Sport en Beweging. Van een actieve doe-dag tot een themadag waarin Acroyoga, of bewustwording en doorzettingsvermogen centraal staat of een mooie mix van allerlei sporten en beweegvormen. Combineer leren en bewegen op een leuke manier.

Regio: Flevoland, Friesland, Groningen(stad), Drenthe, Gelderland & Overijssel

Informatiedocument

Themadag
Kunst & Cultuur

 V.a. € 425,- t/m € 480,-
Alle groepen
Ook ad hoc inzetbaar!


Tijdens de themadag op het leergebied kunstzinnige en culturele oriëntatie maken kinderen kennis met kunstzinnige en culturele aspecten in hun leefwereld. Kunstenaars verzorgen een breed aanbod van uiteenlopende activiteiten.


Regio: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland


Informatiedocument


Themadag afnemen?

Dien een aanvraag in via SLIM-Online


Themadag afnemen en (nog) niet aangesloten bij SLIM?

Neem dan contact op met
Boukje van SLIM. 

Themadag Geschiedenis
 

€ 390,-
Groep 5 t/m 8
Ook ad hoc inzetbaar!

Eerstegraads geschiedenisdocent Chris Hoekstra vertelt op een unieke, enthousiaste en meeslepende manier over gebeurtenissen in het verleden.  Aan de hand van oude materialen zoals etsen, eeuwenoude boeken en werktuigen neemt hij de leerlingen mee in zijn verhaal. Meer dan reizend museum, want de leerlingen mogen de voorwerpen beetpakken en bestuderen!

Regio: Groningen, Friesland & Drenthe

Informatiedocument

Themadag DigiDagen!
 

 € 435,-
Groep 5 t/m 8


Een volledig verzorgde dag waarbij kinderen ontdekkend leren hun eigen virtuele 3D-wereld te ontwerpen. Ze leren programmeren en maken de wereld interactief. Aan het eind van de dag lopen ze met een VR-bril door hun eigen spel!

KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE


Regio: Flevoland & Overijssel
 

Informatiedocument

Themadag Burgerschap
 

V.a. € 395,- t/m € 425,-
Alle groepen
Ook ad hoc inzetbaar!


Leerlingen maken kennis met aspecten van actief burgerschap en sociale integratie. Er is specifiek aandacht voor de basisvoorwaarden en inrichting van de democratische rechtsstaat en de rol die de politiek daarin heeft.


Regio: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel & Flevopolder

Informatiedocument

Themadag Architectuur 


V.a. € 311,75 t/m € 336,75
Alle groepen 
Ook ad hoc inzetbaar!


Ontwerp je eigen droomhuis! Doel van de themadag is niet alleen het plezier hebben van het ontwerpen van je eigen droomhuis, ook is het de bedoeling om kleur, logica, ruimtelijk inzicht, twee- en driedimensionaal, observeren, fantasie, creativiteit, rekenen, berekenen, soorten materiaal , tekenen en schetsen op een speelse manier te leren en ontdekken.

Regio: Gelderland

Informatiedocument

Themadag Theater 


V.a. € 425,- t/m € 480,-
Alle groepen

Ook ad hoc inzetbaar!


Je kunt op veel manieren een verhaal vertellen. Doe dat niet alleen met woorden, maar met het hele lichaam. Ontdek hoe toneelspelen werkt, hoe tekst en beweging elkaar beïnvloeden en hoe met elkaar een toneelstukje gemaakt wordt dat leuk en spannend is om naar te kijken. Een dag dat mooi aansluit op het leergebied waarin kinderen zich oriënteren op zichzelf en de wereld.
 

Regio: Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Overijssel & Utrecht

Informatiedocument

Themadag
Rouw & Verlies


€ 350,-
Alle groepen
Ook ad hoc inzetbaar!


Rouw hoort niet alleen bij het overlijden van een dierbare. Ook in andere situaties, zoals bij de scheiding van ouders, het slopen van een huis of het verliezen van een voorwerp waar je aan gehecht bent. Door middel van voorlezen, het delen van theorie, samenwerkingsopdrachten, creatieve opdrachten, ontspanningsoefeningen en film wordt er aandacht besteed aan dit onderwerp.

Regio: Groningen

Informatiedocument

Themadag Biologie 


 V.a. € 375,- t/m € 480,-
Alle groepen

Ook ad hoc inzetbaar!

De wereld om ons heen is mooi. Om hier extra aandacht aan te besteden gaan kinderen die vertalen naar kunst. In themadagen Biologie wordt een mooie combinatie gemaakt tussen leren, bewustwording en uiten.


Regio: Gelderland, Overijssel (Deventer), Groningen, Drenthe

Informatiedocument

Themadag Voeding 


 € 425,-
Alle groepen

Ook ad hoc inzetbaar!

Waar komt voeding vandaan? Hoe wordt het gemaakt? Wat eten kinderen in andere landen? Hoe smaken verschillende voedingsmiddelen? Wat is gezond? Aan de hand van het prentenboek 'Weet wat je eet' wordt er gepraat over voeding en worden deze vragen beantwoord. Daarna zullen de kinderen aan de slag gaan en zelf iets maken!

Regio: Drenthe, Groningen, Overijssel

Informatiedocument

Ook ad hoc inzetbaar?

Themadagen binnen 48 uren


Verschillende Themadagen zijn ook ad hoc, voor aanvragen binnen 48 uren, inzetbaar. De Themadag zal dan plaatsvinden met vereenvoudige inhoud en vaak onder andere (tarief) voorwaarden. U leest hierover per themadag meer in het informatiedocument.


Bekijk het informatiedocument

 

 


Themadag aanbieden/verzorgen?


Meld je aan en kies bij type aanmelding: 'themadag' | AANMELDEN