Over SLIM

#inbewegingvoorhetonderwijs

SLIM Personeelsbemiddeling is opgericht in 2009 en uitgegroeid tot dé bemiddelaar in het primair onderwijs. In 2008 opgestart als afstudeerproject en sindsdien constant in beweging voor het onderwijs om de juiste vervanger naar de juiste invalklus te bemiddelen. Vanuit de vestiging in Groningen werken contactpersonen, administrateurs en collega's van het management (het SLIM-TEAM) samen om dagelijks honderden vervangers te bemiddelen. Aan het hoofd van de organisatie staat, als bedenker, eigenaar en directeur; Boukje Veldman - van der Veen.

SLIM is creatief, oplossingsgericht en beweegt soepel mee met de ontwikkelingen binnen de sector. SLIM is uw ideale samenwerkingspartner voor bepalen van uw vervangingsstrategie en het inrichten en vormgeven van een vervangingspool. Daarnaast ontzorgt SLIM scholen, besturen en vervangers en speelt SLIM in op actualiteiten uit de sector.    

Door een persoonlijke, open, eerlijk en vooral proactieve aanpak draagt SLIM zorg voor een kwalitatieve dienst aan zowel schoolbesturen, scholen en vervangers in Noord- en Midden Nederland.

Samenwerken met, voor of via SLIM? Neem direct contact op! 


Vind en volg ons via: