Aanmelden bij SLIM

Vrijblijvend!

Wil je aan het werk via SLIM als invaller? Meld je dan snel aan via de aanmeldknop op deze pagina. Inschrijven en invallen via SLIM is vrijblijvend! Wij zijn geen uitzendbureau. Je komt in dienst bij het schoolbestuur. SLIM zal jou bijvoorbeeld nooit belemmeren een vaste baan te accepteren door rare voorwaarden, een afkoopsom, een fee of iets dergelijks. Dat vinden wij namelijk niet zo SLIM. Hoe invallen via SLIM precies werkt, dat vertellen we jou tijdens een kennismakingsgesprek. Zodra je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op. Ben je per direct beschikbaar en kun je morgen al aan de slag? Bel dan snel 050 210 35 36.

Wat kun jij betekenen voor het basisonderwijs? Ontdek het bij SLIM. 
Of je nu beschikbaar bent als invaller, een leuke poolfuntie zoekt, een themadag kunt aanbieden of herintreder bent, je meldt je vrijblijvend aan bij SLIM. 


Een eigen account
Zodra je bent aangemeld en wij voor je een passende inschrijving hebben gemaakt, maken wij een account voor je aan in ons bemiddelsysyteem SLIM-Online. Via je eigen account kun je invalwerk 'shoppen', je beschikbaarheid bijhouden, regel je makkelijk en snel declaraties en kun je documenten veilig delen. Hoe wij met jouw gegevens omgaan lees je in de privacyverklaring. Welke regels er zijn met betrekking tot het gebruik van je account in SLIM-Online vind je in de gebruikersvoorwaarden. Heb je hierover een vraag? Stel deze gerust! 

Wil jij je aanmelden bij SLIM, maar heb je vragen?

Neem dan contact op via 050 210 35 36, wij helpen je graag!