Werken bij SLIM

Wat wij doen en waar wij goed in zijn is het bemiddelen van vervangers naar de vervangingsklus op een basisschool. Wij doen dit met een gedreven en gezellig teamHet SLIM-team werkt er samen aan om tot de perfecte match te komen en bestaat uit: bemiddeling, administratie, Poolbeheer, management en directie.

Is het een match?  

Het bemiddelen op dagelijkse basis wordt uitgevoerd door de contactpersonen. De werkzaamheden van de contactpersonen bestaan uit o.a. het matchen van vervangers aan de vervangingsvragen, waarbij de contactpersoon werkt vanuit een digitaal systeem en veel in contact staat met schooldirecteuren en vervangers. Administratief medewerkers en collega's van Poolbeheer zijn onmisbaar voor de bemiddeling. De administratie en Poolbeheer zorgt ervoor dat alles vooraf aan de bemiddeling klaarstaat en achteraf wordt verwerkt. Waar de administratie zich richt op benoemingsbescheiden en invallers, is Poolbeheer gericht op het op orde houden -het beheren- van de pools. 

Lijkt het jou super leuk om ons team te komen versterken? Check snel de interne vacature(s). 

Interne vacatures


geen

Wil je graag werken bij SLIM, maar staat er geen (passende) vacature open? Stuur dan een open sollicitatie o.v.v. ‘open sollicitatie werken bij SLIM’ naar [email protected].